13 febrero 2017

PER ANIMARSE UNA MICA COY



Com vivim en un país estrafolari (fora del formatget....encara que dins deu ni do) he trobat a YouTube quan buscava altres coses aquest vídeo de la Selma Hayeck i per animar els vouyers m'he dit "dejam posar-lo que està força  la xicota" i aquí el tenim

Ahir dia 15/2 vaig anar a la consulta de la cirurgiana per al tema de la nafra de l'esquena, segons ella i Miren va força  em el tractament topic de cortisona, de passada el va cremar una mica em Argenpal i que torni el dia 1/3. En el cas que s'ací reduït més igual fen un injert.





Com es pot veure a les corbes de bioritmes fora del intel·lecte , corba roja, tant l'intel·lectual com la física estan força ....................yupiiii.

Dec ser molt famós o he caigut a moltes bases de dades perquè m'ofereixen per internet: mujeres madures apassionades en el barri, clubs de follamigos, trabajo ..... Cony jo no vull treballar, regalos mil de tota mena, dietes per aprimar, . Com deia l'Agustinet: " el meu nom sona"

Suposo que pot ésser que com quan entres a baixar llibres surt de tot i encara que estiguis esborrant contínuament quelcom troja queda. He d'anar em cura perquè si estic davant la pantalla em la menuda i gual surt una pàgina porna de collons. Cony que ja no m'interessen que no trempo ni de cervell i m'agafen espasmes fins i tot llegint. Em llegiré el catecisme del pare Ripalda.


No hay comentarios: