15 diciembre 2016

HI ANAVAN ANAN, HI ANAVAN TOTS DOS........



...........DEVANT L'AMO I DARRERA EL GOS

Aquest cap de setmana o potser dilluns ja tindre la meva cadira de rodes electrica Zinger.... si aquesta de les fotos que hem vaig fer setmanes enrera. Pesa nomes 18 kg ( bateria inclosa) i es plega molt facilment, un cop plegada fa el mateix bulto que una maleta troley mitjana, no pot anar a la cabina d'un avio pero quasi.

Be ahir dia 14 dimecres vaig anar al SIRN i hem van treballar Dany i Giulia ( parla catala,castella i italia) supos que tambe hem treballara ella d'ara en endevant.

No prenc els pessols i si el tramadol la qual cosa amb dues pindolas de lioresal per a la nit dormo molt be i als matins estic un pel rigid i dolorit pero puc deambular be ( dins d'un ordre) molt millor que fa una setmana, no se si el problema era els pessols o mono de tramadol. Hem fa po probar ho

Com l'any pasat per el vol de nadals  Alma te angines amb febra, veurem si dopada pot anar a ingles perque fan una obre de teatre en ingles i es la prota


Aixo dels biorritmes....... es una enganyifa ......perque jo la setmana pasada estaba molt tronat, esper que per Nadal no ho ensopegui per xiripa. Emportare a Pamplona el tramadol i demes pindoles medecinals.