05 julio 2014

POSSI UNA MOTORETA A LA SEVA VIDA

Cony ¿ sera aquesta? estic com l'asa del comte que es va morir de fam per no saber triar de quin mun de palla havia de començar. A mi em pasa lo mateix pero amb lo proveedor i els seus preus i em la incognita de ¿pujara la rampa del parking? perque per el bulto i el pes tindre que deixarlo al traster per ha desarla i carregar les bateries que esta a la planta de sota ja que si el deixo amb el buga ¿ quan durara?

Potser em tindre que gastar 30  € per que em facin una demo i comprarla em un altre perque es mes barata tot i que sera una conya on deixarla per ha montar quatre bobades ( posar el seient, retro, etc) ja que ve dins de una caixa de cartro en un palet. Veurem lo que diu lo coixi.

Dimarts 8: com ahir he vist l'encierro per la tele i en diferit ( aixo d'aixecarse a les set i mitja es dolent per el cos), ha sigut bastant net fora quelcom trepitxada amb uns braus que tenian unes banyes com bisturis i una "cuna" força ampla.


Aquest cap de setmana passat ha sigut força distret per el soroll dels tubs d'escapament de les Harley que pasaban i tornaben a pasar per carrr de LLeida,Para.lel, etc......i el diumenge quan s'anaven ja pasaben com ramats cap Maria Cristina.Quelcom portaven senyeres i estelades.

L'altre dia vaig grabar per N'Alma un ballet de la Bella durmiente del bosque" i he descobert que s'enduia les escombretes dels WC del SIRN: La fada dolenta que en ves d'una vareta magica portava una de les escombretes. Renoi no pot un enrefiarsen ni dels comtes de fades.


Quin atac de risa li ha donat a Mafalda quan ha llegit la definicio de democracia