15 septiembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Dimarts 15 de setembre estic buscant el mòbil com un boig. No sé on li ficat i com el tenia en silenci d'ahir quan vaig anar al Tanatori ha dirli adéu a Flora la mare d'Eduard, no el puc localitzar. I no pot estar gaire llun perquè anit dins d'el buga el tenia a les mans pero amb l'enrenou d'l'aiguat no sé on para.

Tot hi haver 'passat desda dimecres sense recuperació, el dia 11 era festiu, hem trobava bastant bé de les potes, vaig baixar al SIRN amb Miren, David hem va treballar com sempre i bastant fort acaben molt bé la sesio. D'alli al Tanatori de Les Corts per dir-li adeu a Flora mare d'Eduard que habia traspasat la nit de diumenge, alli cosa frecuent, hem vaig retrobar amb Manuel i la seva dona i xarrant resulta que ell va fer la mili al 52 de Melilla com jo pero 3 anys abans en tota l' època del Gotarredona. Tambe vaig veure l'Eduard jr tan trempat com sempre.

Quan aparcava a la Avida Joan XXIII ja tronava i queien gotes i al sortir habia caigut un bon xàfec, cap a casa de Paco a recollir-lo per tornar cap SCV, renoi com anava el litoral a pas de formiga i cada vegada plovia mes. Vam sortir el riu Besós desprès de fer cua i aigua i aigua. A l'alçada de la sortida d'Alella 5 km de cua per sortir, com debian anar les rieres que els cotxes no podien sortir, i força pluja.

Desda abans del 1975 no m'he habia plogut tant conduint, anava acollonit i no veia casi res tot i que portaba les antiboires enceses, crec que no vaig passar de 80 fins arribar a la sortida. Desda el stop fins el stop d'el polígon d'el Sot de la Verneda era un diluvi i la pujada de la urbanització era un riu i notava l'acuaplanig de les rodes. Quan van parar davant de casa diluviava i Raül nerviós:” esperat que afluixi” tot i així va baixar amb uns paraigües i cap amunt. Feia mesos que no pujava les escales tan ràpides, encara sen enfoten a casa, vaig arribar a dalt xop, vaig deixar les claus del buga i el mòbil?, les claus les he trobat pero el mòbil no, i al cotxe el tenia. Haurem de remirar millor perquè tenia tots el telèfons alli i també l'agenda hem les visites mediques.


Ja he trobat el mobil bufffffffff he fet una copia al PC, ja veurem si serveix per alguna cosa