19 mayo 2017

CALAIX DE SASTRE

Interpreta tu mateix@ la imatge amb aquest contenidor: llença la escombraria espanyola per no embrutarnos ? Espanya a les deixalles?

Aquesta gent unionista tan espavilada¿ que ens vol dir em la munió de adhesius a la ciutat? I si aneu a la caserna dels Bruchs per damunt de la Diagonal vinga, banderes espanyoles als balcons. Em aixo que ens volen dir? A  que nosaltres als llibres de l'escola adoctrinem als menuts.

Jo vaig ser adoctrinat en els llibres del cole amb una història d'Espanya que semblava El Guerrero del Antifaç, amb unes sessions de reliformació del espiritu nacional, em el ànec a la pissarra i la consigna de la setmana escrita tota la setmana. Per exemple "La verdad ni teme ni ofende". Cony ara que penso  i si la poséssim al Congrés, el Senat, Parlament, etc. potser igual s'ho creien i la cosa millorava. ¡Ah!, aquesta consigna va estar molt de temps com a publicitat d'un diari falangista a dalt de tot el quiosc de diaris la Rambla de Canaletes, a dalt de tot.

Dimecres passat vaig anar a la cirurjana despres de veurem la nafra va dir que si millorava de mica en mica i d'acord com el mag de l'electró volti deixarien el tema de la radioteràpia per mes endavant si fes falta. Tornaré el dia 31 per copsar l'evolució em les cures de Miren mi infermera favorita que n'està fins al .......de tantes cures anys darrer any)

Les potes van com deia el pare: " anaven tots dos endavant l'amo i darrere el gos" quan surt ho al carrer, poquet, sempre em el neguit de què l'acompanyant cada cop que em deixa darrere es para per a esperar-me i si em deixa darrere no diré que tinc por però m'emprenya quedar darrere. Les costes avall són mortals i agafaré les altres crosses les allargaré per no anar tan "oferint el cul". Ho sento David..


Aixo es lo que hi ha dins dels Cuatels del Bruc a Gonzalez Tablas, de quan en quan quelcom amb poc cervell vol treure els tancs a passeijar, com a finals dels 70 els van baixar per el Paral.lel fen miques l'asfalt per a portarlos a la Caserna de Sant Andreu. Ningu va explicar el porque