10 octubre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG


Avui es deu d'octubre he passat quasi una setmana sense escriure res al blog per varies raons: estic una mica depre per l'evolució de la rigidesa a les cames i la molt forta sensibilitat que ja afecta a la cintura, els forts espàstics que m'agafen quan porto estona assentat en segons quines cadires i els que m'agafen per la nit que hem despertant quasi cada tres hores i m'obliguen a cambiar de posició al llit i fer exercicis de relaxament per tornar a dormir me. Lo fotut es que comencen a ser dolorosos.Fa un temps jo hem podia possar asentat en la posicio d'el loto.Ara tinc que mirar com i on sec

Divendres passat el massatge als isquis hem va deixar dolorit el cul, les cames i la cintura ja que hem feien saltar els espàstics a la camilla. Li vaig comentar al David el dilluns, hem va palpar i hem va dir que prengues antiinflamatoris i que sol hem treballarien divendres (ahir) del genoll, avall.

He continuat anant al SIRN i pendre píndoles a dojo ara prenc 10+10 de baclofeno i 2 de sirdalud aviam si això funciona. Miren m'ha demanat hora a la Dra Sola pel dia 12 de novbre.

A l'Anna li ha fotut enlaire les vacances el gitano del seu cap i he hagut d'anul·lar el bitllet d'avio, papers, papers papers. Sort que vaig demanar lo amb segur de cancel·lació, sinó to enlaire.

Avui m'he aixecat amb la sorneguera de sempre i amb una mica d'angoixa pero desprès d'esmorzar hem agafat el buga i cap SCV a veure la filla gran i la neta. Quan la veig hem cambia el tarannà, esta preciosa s'ha descobert les mans i té una rialla..........