31 julio 2009

MI VIDA EN UN BLOGG


Avui es divendres 31 de juli. ol de 2009 i havia d'haver anat aquesta tarde al SIRN pèro quan estava fent el desdejuni als matins de TV· m' han fet caure que avui es cap de setmana laboral, final de mes, operació sortida de vacances i molts hauran cobrat. Conclusió: la carretera plena a l'hora de sortir del SIRN per lo que els hi trucat per dir lis que no anava aquesta tarde. Molt amables m'han dit que con eren ells que habian canviat la data que un dels dies de la setmana que ve no me'l cobrarien. Millor, son molt amables.

Amb la Miren hem anat a l'Alcampo de Mataró a comprar queviures i he caminat cinc llargades al menys del supermercat, deu ni do lo que això es per mim' he comprat neteixa tabliers per el buga, un lot també per el tatano, un llibre:” El violin del diable” que promet distracció i cultura musical, DVD, friskis de choco i fibra, fulles d'afaitar. Un cop deixat això al carro de la Miren una caixera molt amable m'ha estalviat un altre recorregut i m'ha deixat sortir per la seva caixa, no es el meu atractiu físic sinó mes be les dues crosses vermelles.

He pujat ales pis de dalt amb l'ascensor perquè les rampes van mesa rapides per ha mi, i en Prenatal he comprat un escalfa bibes per l'Alma, per seure a la terrassa d'el Jamaica he pres un granissat de llimona i desprès xino xano cap el buga a esperar a Na Miren.

Ahir vaig fer las meves tandes de pisci 35 minuts com sempre pèro carregant bastant els exercicis amb els ploms als turmells i per la tarde una migdiada, llegir i PC