17 mayo 2017

METGES,METGESES,NAFRAS,ETC

Ahir al matí vaig anar a veure el rei dels electrons-voltis a l'Esperança.... collons em el taxi adaptat que em van enviar, d'entrada em costa un colló seure al mig, i el taxista hi havia baixat directament de Montmeló i no vegis com anàvem canviant de carril, cops de volant, etc. Sort que portava el cinturó de seguretat agafat que sinó......a punt de dir-li que pares que baixava del vehicle.

Per entrar a l'Hospital entre el pendent del carrer Sant Josep de la Muntanya y les rampes de accés de vehicles als recintes (dos eixos a (90a) graus un de l'altre) vaig patir L'Òstia i una mica més. Sort que a la tornada va vindre un taxi normal, amb un conductor normal i amable.

 un cop dins l'hora en punt em va visitar el Dr. Membrive a la seva acòlita que quan va veure l'evolució de la nafra em va dir que vist que no tenia pinta de reproduir-seque anava tancat la ferida de mica en mica que potser el perjudici que causaria la radiació seria més que el benefici vist com anava cursant l'empelt. Em va fer una nota per la Dra. Lliró per anar curant i si fos més necessari mes endavant tornaríem a copsar el tema


Aquesta es la nota del mag de l'electron-voltio,la imatge es menuda i la lletra es de metge



I aquesta es la nafra el 150517 ,veurem que diu avui la Dra Lliro

De la mena que evoluciona i donat que això ho volen deixar fins que curi jo crec que al Sirn no tornaré fins finals d'agost o setembre, jo no vull tornar em la ferida oberta. Donat que Agost tindre la primera quinzena a l'Alexandra a Sant Cebrià i veient com la mica de tractament d'en Robert m'aguanta esperaré fins que això estigui tapat.