18 septiembre 2016

POBRE DE MI POBRE DE MI........

Un pèl endarrerit però vés per on remirant el blog he vist que aquest any no havia dit res de les vacances a Sant Pol. Aquest any em tornat a l'àtic 609 on vam estar fa dos anys. Havia unes cadires noves, taula i ombrel·la a la terrassa .

Com es un atic a la tardor entrava una mica de marinada i s'estava força a gust. Com altres veganes N'Alma va gaudir com una boja entre matí amb platja i per a les tardes piscina. Avi "faig el pi a la piscina, he après a bussejartoc el fons de la pisci agafada a les escales" etc. així cada dia.

Els últims dies ja es va deixar anar nedant a la platja i va tornar feta un "conguito"



Els nubols tapen la vista de Barcelona


Navegant em el baixell d'en Viçens


Sant Pol la Nuit



Esmorzant em vistes

Va vindre una amiga de Núria "la Marí" que va estar uns dies al li em nosaltres a "tot estat", després va vindre uns dies Vicky, la seva mare etc. amb la qual cosa ho vam passar mis distrets.

Jo no tenia wifi però fent servir el "zapatofono" per a lligar el lenovo, a base de dates, vaig anar tafanejant el correu, Twitter, fcbk, etc. De totes menes surt molt car l'assumpte dates.

Com l'any passat tres cops a la setmana venia N'Alexandra per a fer rehabilitació, fèiem sessions d'estiraments al llit i després al passadís de la planta fèiem sessions de elianes, caminar quatre cops tot el passadís: de costat, aixecant els genolls,i normal. Un parell de dies em va fer pujar i baixar de pis per les escales dues vegades.

Sol vaig baixar una vegada al carrer per anar a dinar a un restaurant que és a la cantonada, però el carrer fot una senyora baixada i edemes devia travesarlo: cap avall i després travessa el carrer a 90º de l'eix amb el meu equilibri va ser una aventi, encara sort que el dinar va ser molt del meu gust.

¿Us imagineu un carpaccio de carbassó amb pinyons , damunt d'un raig d'oli i amb formatge esmicolat quasi com si fos farina per damunt?, espectacular