20 agosto 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Avui es dimecres 19 d'agost de 2009 i fa una calor…....... a les deu del mati 34 º a l'ombra i un vent càlid que encara donava mes sensacions de xafogor. M'aixecat sobre las deu i quart, he esmorçat i desprès de pastillejarme m'he pres un cafè amb cafeïna aviam si hem treia la múrria de damunt. Desprès m'afaitat i dutxat Montan sé un enrenou de conya perquè l'aigua de la pilleta de la dutxa no es buidava: filferros sosa càustica etc fins que l'han fet corre.

Desprès de dinar cap el SIRN al machaque, pel camí m'he trobat un control de Mossos a la sortida del peatge amb el consegüent enrenou, quina calor al carrer Malats i dins el gimnàs........ i allà estaven Xavi i Juanjo suant la cansalada i amb els ventiladors del sostre parats, conca despès de preguntar lis si els faria nosa que les poses en marxa he arrancat els del nostre passadís. Alo ha millorat i molt.

Mentres Xavi hem feia els estiraments Juanjo ha vingut a petar la xerrada i resulta que treballava a Saenger, que el meu ex cap, i d'Eduard també, l'Emili Ramon va esser el seu director general i que l'Hernangomez i el Claver operaris de cables a FECSA quan vam aterra l'Eduard i jo eren encarregats seus abans que Juanjo passés a encarregat de muntatges. Ves por on tot es pot sapiguer d'una mena o altre.

Acabat el treball de rehabilitació cap el buga, un cop mes no me'n recordat de col·locar la tarxa de minus, i a casa.