09 septiembre 2018

ESPERANT LA DIADA DE L'ANY 2018

ELS FATXES A LES  13 DEL DIA 9 DE SETEMBRE FENT EL BABAU PER EL PARAL.LEL POTSER HI HAVIEN US 3000 MIL CANTAN EL LO LO LO,"ZOY EXPAÑO EXPAÑO EXPAÑO", NO NOS ENGAÑAN CATALUÑA ES ESPAÑA. VAJA ENRENOU DE BANDERES, QUELCOM SENYERAS ETC.

Quan els han entrevistat per TV3 els hi sobraba llana. Com deia el meu pare :"encara no s'han tret el pel de la dehesa"

Que bo en Perez Royo catedratic de Dret Constitucionl a la Universitat de ¿Granada?

CAN PALAU

Ves per on els mosquits d'aquesta urbanitzacio son uns viciosos, els hi deu agradar la sang a les pastilletes perque m'han deijat picotejat per arreu i unes fabes de collons. No se si seran tigres o cabrits per deu ni do.

L'any passat em va picar una mosqueta negra i va durar la picada quasi una setmana. Tindre que dutxarme emb relec. Avui dimarts tinc 40 picades de mosquit i mosqueta negra ( las ha contat Alma) per arreu,Nuria m'ha possat crema hidratant per el cos i ara tinc un dubte ¿ ademes de pastillers els mosquits no seran adictes a la llet hidratant? Dema os ho dire.




La rampa d'acces a la casa la vaig  baixar em la cadira de rodes....veurem com la pujo per sortir. El lloc  es molt tranquil en mig del bosc, els galls cantan al mati i les agallines avisen quan han possat un ou....malgrat que els gossos borden per cumplir em la seva obligacio a les nits i els matins.

Ara estic escoltan a Leo Harlem en youtube i m'estic fen un far de riure amb ell , no se qui l'escriu els monolegs pero a animalot ......, Nuria i Alma estan a la platja de Sant Pol amb unes amigues.Miren i jo sols a casa escoltant al Leo.


Ahir a la nit vaig veure Venus,Mars,Saturn i Jupiter a l'horitzo damunt la muntanyeta que es veu al fons.

Dilluns dia 27 d'agost :Ja comença anar cap avall l'estada en Can Palau, mosegat per mosquits,formigues i mosquetas negras per arreu , el piticlin no que l'he protegit mes be; ja começa a donar volta el temps i com deia la Paquita ja tenim llum de tardor al Maresme.

Alma li treu força profit a la piscina de la casa, jo la veig desda dalt perque no tinc acces a ella amb la cadira i tinc que cuidar força la pota perque a la que vado una mica es produeix una semiluxacio que retorna facilment al seu lloc. 

Tinc que dutxarme asegut al tabuert de la dutxa de casa, agafat a la reixa de la finestra del bany, pssant el telefon de la dutxa per la finestra........i no vegis el  numer que tinc que montar per fer pos perque no puc seure be a cap dels dos WC. El primer dia ja vaig tenir una forta semiluxacio em la pota curta i caiguda cap a dins. Sort que despres es va posar a lloc. Desda aquell dia pos al carrer montant una peli.......

Per l'any vinent dejarem dit que em busquin per la primera d'agost quelcom mes adient a la meva minus, de tota manera esper que quan posin la pota al seu lloc podre bellugarme millor

Al minijardi hi ha un cep de reim en bagots penjan, be hi havien, perque mentres esperabem que acabes de madurar se l'han cruspit gra a gra les tortoras que volten per aqui i no ha quedat ni un gra . Han dejat les raspes del bagot