21 agosto 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Avui es divendres dia 21 d'agost aquest mati desprès d'aixecar me, esmorzar i pendre les píndoles hem anat a l'Alcampo Mataró Park a fer la intendencia de queviures. Jo m'he baixat del buga per pendre un cafè amb llet i un croissant petitet de xocolate que ma sapigut a gloria i això que les cadires per pendre a la barra, no serveixen a taules i a mi hem falten mans, son una diarrea de disseny i incomoditat. Desprès he entrat dins del hiper a veure quines revistes tenien i no havia de noves per lo que me anat cap la llibreria i me comprat un de butxaca, tornan cap el cotxe a llegir i escoltar una mica de musica mentres tornava Miren amb el queviures.

Hem posat benzina a la benzinera del Alcampo, amb rebaixa per la compra, i cap a casa a dinar. Desprès de dinar una mica de PC i desprès 40 minuts d'exercicis a la pisci per estirar las potes que s'havien agarrotat amb el procès de WC. Una mica de contemplació de la neta i a escriure aquestes ratlles, llegint una mica el llibre. Estic molt enganxat a Millenium 3 de tal manera que haig de deixar-lo un dia reposant perquè no guanyo per empreny aments, n'agafaré uns altres amb aquest que va de càtars fent salts temporals.

Fa molta calor pero una mica menys que ahir tot i així he hagut de pujar l'escala amb las dues coses perquè no podia tocar la barana de calenta que estava