18 agosto 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Avui es dimarts 18 d'agost, cada dia tinc mes sons per aixecar me supòs que el baclofeno hem relaxa molt i això que per la nit sol prenc mig sirdalud i al migdia mig de baclofeno pero hem costa molt fer las coses. Tinc resuos, ara que hem els dies que fa de calor...., com marejat i cap allà el migdia començo a espavilar. Probare de pendre un cafè als matins ja que els dies que ho he fet al hiper de l'Alcampo m'he espavilat

Ahi vaig baixar al SIRN a treballar una mica amb David i hem va dir que la Sandra ha plegat de sobte, hem sembla que no tenia bon ambient i de totes maneres a mi no va dir-me res l'ultim dia ja que vam quedar pel proper dimecres quan tornes de vacances. La cosa queda que jo baixaré com ara dilluns i dimecres, pero el dimecres faré l'hora clasica, mes 20 minuts de caminar, això serà Troya, i desprès ells hem faran 40 minuts de massatge. Hem van trobar dur dels abductors, jo ja hem noto quan estic tibant i no serà perquè no faci exercicis cada dia, vam fer equilibris, pujar i baixar d'el power, caminar una mica amb les crosses a l'inrevés i desprès cap a casa.

Desda que vam cargolar be el cèrcol de l'accelerador sembla que hem faig una mica mes amb el cotxe a les corbes tancades d l'urbanitza cio. Quan vaig arribar a casa poma i no vaig entrar al PC perquè no tenia xarxa, Raül estava fen invents amb el router i l'IP

Aquest mati he fet 30 minuts d'exercicis i desprès 10 minuts de Mahomett amb els dos coixins com va dirme el David i a la tarde quan baixi el sol i l'aigua estarà ben tebiona faré la pisci.

MI VIDA EN UN BLOGG

Avui diumenge 16 d'agost s'aixecat la “veda” a las set del mati els boscos dels voltants semblaven el Vietnam, un espetec de trets de collons i com que amb aquesta hora no Esperan trobar ningú pel lloc s'apropen als nuclis habitats fet que este prohibit; cap enllà les deu ja estaven mes lluny i quan a apreta ba el sol han plegat i no els ha sentit mes.

M'aixecat bastant fotut ja que ahir no vaig pogué anar be al WC i tenia ressentit l'anus i els tendons dels malucs, desprès d'esmorzar he provat i he tingut èxit malgrat que el sistema nerviós m'ha deixat mitg bloqueixades les cames quan estava assegut. Quan ha passat tot he fet 35 minuts d'exercicis damunt del llit be tot i que me quedat adormit panxa a l'aire i roncant.

Quan m'aixecat m'he posat al sol, com les sangrantanes perquè els músculs s'escalfessin una mica, i desprès dinar amb una mena d'angoixa potser deguda a la calor que fa.

Desprès de dinar una mica de PC i desprès m'he xitat al llit a llegir Millenium 2 fins que cap allà les sis i mitja han començat les “patadetes”, m'he posat el banyador i mitja horeta d'exercicis a la piscina que tenia l'aigua bastant tebi ona. Bona dutxa amb aigua ben calenta i a escriure aquest TBO.

Han banyat l'Alma i la pitusa fot un escàndol quan la despullen i quan la treuen de l'aigua, pero quan esta dins fa patxoca com riu. Li he filmat una mica amb el telefon. Coses d'avis