18 diciembre 2014

LA SUPERMAQUINA DEL TAPIZ RODANTE



Diamrts a la tarda vaig anar a un pijo gimnas per ha probar un TAPIZ RODANTE reduint la gravetat. Es tracta d'una mena de super bolquer acabat amb unas cames de neopreno per ha ficar les teves.Un cop t'han colocat dins de l'estri tanquen les cremalleres del bolquer i se l'inyecta aire de tal manera que comences a flotar. A mi em van baixar el pes fins un 20% o sigui que les cames sol aguantaben uns 25 kg. Despres van posar la sinta en moviment i cap els 30 segons o menuys la pota esquerra va començar a punteijar i ana cap endins per la qual cosa vaig acabar l'asaig.

Despres van probar amb Gemma i sembla va anar una mica millor que amb mi pero les seves mancançes a la cama esquerra .....De tota mena em va dir David que fariem un altre proba, jo amb calçat mes adient ( wambes o callaghan de punta rodona) perque no punteges tant.

Semble molt interesant l'equip i pens ho que faria una bona feina al SIRN tot i que faria falta quelcom al costat per parar la maquina en cas de emergencia i controles la feina del pacient sobre la maquina.



Proba de  la Gemma amb la machine


Avui dia 19 de decembre he anat al SIRN per fer un tractament amb agulles. Heus aci el relat

He descansat be fins les set i mitja en dues tongades, pocs espasmes. M’he llevat molt dur i adolorit de malucs, el dret provoca espasmes que em fan claudicar la pota segons la posicio en que va a bellugarse. Dutxa amb aigua calenta al romani, No he possat cap mena de pomada perque a las 13 hores con permiso de la autoridad y si el tiempo lo permite sere banderilleado y estoqueado en el SIRN

Les banderilles las ha posat Mireia reseguin els punts dolorosos d’els malucs,glutis i besons clavant agulles de acupuntura pero mes llargas.Segons el punt que treballava el peu corresponen tenia espasmes o calor.Acavada la sesio m’ha fet uns estiraments i he sortit sense sensacions dolorosas o moesltas a les cames. Quan anava baixant cap el buga els malucs feien mal pero menys. A casa millor que ahir i avans d’ahir



be un full d'el calendari de l'any 2015