20 noviembre 2017

NIT DE MULTI..............

Que en sou de malpensats no va ésser una nit de multi orgasmes sinó una nit de MULTIESPASMES tota la nit amb sessions d'espasmes ambdues cames, quelcom a la cama esquerra forts amb torçament de la pota , els de la dreta més suaus.

M'he llevat les vuit perquè avui havia d'anar a la PREGE a ferma una analítica y un electro preoperatori ja que  gener tindre que anar al taulell perquè acabin de tapar un petit gosi de nafra que no vol tancar-se. Quina cua de iaios (es una mutua de iaios), total tenia hora a les 10,30 per fer l'electro i me l'han fet a les 11,15,  primer deu minuts abans l'extracció de sang amb una infermera que continua 12 sobre 10 punxant, dijous m'enviaran per internet el resultat.

Ara a la tarda he hagut de fer de president de la comunitat de veïns anant al pàrquing per veure el sostre que pertoca a la finca on visc, collons no veia el sostre ni amb la llanterna perquè el 30% dels llums estan fosos. He avisat a Yolanda perquè els canvien. Això si amb la cadira de rodes perquè dret caminant no pardre perquè estic ple d'hiperreflèxia, els genolls fallen molt i sembla que porti botes de pescar salmons, molesten molt les sensacions des de els malucs fins als peus. Sensacions de tota mena ,cap de bona.


Quina enveja