15 agosto 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Dissabte 15 d'agost dia de la Mare de Deu d'Agostla gent de SCV va fer anit una verbena la de Sta MAria segons ells i van fer musica i xirinola fins la matinada. La Miren i jo hem anat d'hora al "mercadillo" a comprar la fruita. He parat al parking de zona blava a escoltar la radio mentres MIren compraba la fruita. M'ha fet un truc i he baixat a recollirla, a comprar pa i cap a casa.

M'he ficat a la pisci a fer 40 minuts de exercici i mentres tant ha arribat l'Anna a dinar i veure la menuda

MI VIDA EN UN BLOGG

Com tots els divendres avui ha tocat anar-hi al Alcampo a fer l'intendencia setmanal: M'he aixecat amb una somnaguera molt gran i no m'acabava de despertat del tot, he fet el ronsa al llit fins un quart i mig d'onze i allevores m'he aixecat per fer el desdejuni i pendre el grapat de píndoles.

Renoi quina quantitat shorts que hi habia al Alcampo i vist que no m'acababa de despertar del tot hi entrat a pendre un cafè amb llet i un minicrossant de xocolata ates per una rosa amb bon pitragam que m'alegrat l'ull. Feta una excursió fins els “serveis” a la planta nomes ja el de minisvalids net pero sense paper i amb unes someres que no paraven de trocar a la porta. Quan he sortit els he dit que dins venien martells i malls i que amb allò podien trencar la porta, l'excusa era que tenien una noia síndrome de Dawn que estava mes avergonyida que elles.

Me comprat una memòria externa per al USB de 4 Gb per passar la serie Dolmen, un boli i la revista Historia i vida tornar cap el buga que estava al solet a 33º. He pintat unes ratlles del palafang esquerra de davant amb el rotulador i de moment queden bastant bé, veurem si el sol no es menja el color negre.

Quan ha sortit la Miren ha carregat el queviures al buga i cap a casa fen-me coses rares l'accelerador i a la pujada de l'urbanitza cio fallava tant que no tirava el cotxe. Quan li aparcat davant de casa m'he adonat que se habia sortit l'cèrcol de l'eix i que haguera de tornar a posar lo apretant el cargol allen hem la seva clau corresponent, cosa que m'ha fet Raül per la tarde.

Abans de dinar he fet trenta minuts d'exercicis a la pisci molt a gust perquè feia una calor de 31,5 º i el vent era molt calent. Desprès de dinar tard he estat una mica al porxo i com la xarxa interna no hem deixava entrar he fet una clapadeta