21 septiembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG


Dilluns m'aixecat força mandrós pero desprès de menjar els cereals i píndoles de colors he sortit a pendre una mica els sol i rascar li una mica el cap a el Scotty que estava treballant o sigui bordant sense parar.

Me dutxat i arreglat la barbeta una mica ja que com a la tardor la psoriasis revifa les tacàs de la barba han tornat a sortir i cada vegada que m'afaito s'irrita per el que hem deixaré unes setmanes la barba i si m'agafa la turrembera me la treure en Fuerteventura el mes que be.

Ahir llegint el correu hem vaig assabentar que en lluís Blasco habia tingut un seriós ensurt cardíac i estava en tractament per lo que el hi trucat aquest mati i hem petat la xerrada una mica amb ell i amb la Pilar que ha quedat que trucaria a la tarda per parlar amb la Miren. Aviam si ho lliguem i dinen junts un dia per recordar les excusis que vam fer i gaudir junts

Desprès de dinar cap avall amb el buga al SIRN i ja a tornat Sergi del curset de Madrid i ademes debutava Anna una nova fisio que ham contractat. Ademes hi ha dues "educandes de banda" del Blanquerna fen practicàs.

Hem treballat a gust estiraments, equilibris, mitges "sentadillas", equilibris i amb el power el sant Cristoful, ademes de pujar i baiar el peu del power unes 20 vegades en cada peu.

Desprès buga i cap SCV a pendre la poma i un cafeto desca mentres veia la FOX.