20 diciembre 2016

EL FRENESI DE LA SILLA DE RUEDAS

La cosina Lourdes m'ha remes aquest menú per als dies de Nadal que no se quin preu tindrà però  no es pot pagar em tarja sinó que s'ha de fer en efectiu i en presencia. MUA

Dissabte vaig anar a recollir la super ZINGER i la vaig dur uns 50 metres des de la botiga al buga i allí Anna la va posar dins. Després me la van pujar a casa. No passa per cap porta només la de l'ascensor i no sobra ni un dit per a la porta) a casa no, ja que portar-la plega qual cosa ja hi comptavaHaver de fer una logística nova.

Avui dimarts he fet una estrena per anar a tallar-me el cabell: Miren l'ha baixat plegada en l'ascensor i un cop a la planta baixa he posat el cul al seient i cap al carrer. Primer frenesí la cadira no passa ni l'estora vegetal ni la de goma, ha de passar en la toma de màxima velocitat i no badar. L'esglaonet de 2 dits del porxo es fa notar, ja que baixar molt a poc a poc i esperant el saltiró. Carrer avall amb la primera marxa perquè va molt airosa. La rampa de minusvàlids o carrets de les voreres de baixada amb la primera i frenant , la de l'altra banda del Paral.lel gas a fons per pujar-la. Les rodes antivolcada treballen. He baixat del reactor per a entrar a la perruqueria. A la tornada controlant em la segona marxa i el tram de Tamarit em la tercera i va molt de pressa. Fins que no ho domini millor no tinc que córrer. L'esglaonat de 2 dits basculant la cadira Miren.

Els braços d' acceleració em son una mica curts, el model vell es podia regular, en aquest no ho se.