30 junio 2017

LA MEVA VIDA EN UN BLOGG CAPITOL N+15

Ahir vaig tornar al lloc d'en  Jordi perquè em trasteges una mica les potes que després del meneo de dilluns estaven més toves, despres em la caira a gran velocitat cap a casa.... Primer ens vam aturar a prendre una clara 00 i van haver de sortir guillan, ja que va a començar a caure en xàfec, sort que la calba va notar una gota i ens va donar temps de fugir.

Aquesta nit gran sessió d'espasmes ambdues cames quelcom forts, el massatge el fa transvers com el sirnperò dec estar , estic, molt híper i qualsevol cosa provoca rampes bastant dures. Ara mateix mentre estic escrivint la pota esquerra està molt bellugadissa.

Al carrer de Viladomat cap allà el 7 o 9 hi han posat una mena de gimnàs per a pijos i a la lluna del carrer diu que tenen maquina antigravetat, al SIRN penso que hauran d'espavilar una mica

Avui a la tarda he d'anar al ICR per la revisió anyal dels ulls, com no puc anar em cotxe per la dilatació de les gotes vaig demanar taxi del pmr, no en donaven pel tema de la vaga, Núria em va dir que truques a Cabify el vaig demanar i vindrà un a les 1620 hores a recollir-nosHe posat l'aplicació al mòbil per cridar-ne un des de ICR..


nafra dia 270617

Tinc molts espasmes ambdues potes, ahir a la nit (29/06) vaig prendre 20 de baclofeno i la nit l'he passat  i avui al matí estava molt dur de cames, rigides i espàstiques amb dolor als malucs i costa posarem dret, porto dos dies a 3 tramadols.

Vaig anar a la tarda al ICR i em van graduar la vista, dilatar les pupil·les (com piquen ara les gotes) i després em van mesurar la pressió orbital, fons d'ull, etc. vaig sortir que veia tot del color morat, deprés rosa i la vista ben esparracada . Com hi havia vaga de taxis vaig anar em el Cabify i els taxistes hi han aconseguit que mentre el Cabify funciones ací l'agafaré sempre: net, cotxes amplis, cortesia i tracta dels conductors i una ampolla d'aigua que a mi em va de putiflu. El preu és mes econòmic que el taxímetre.


M'acaven d'arribar les sabatilles xineses i em van la mar de be, potser em comprare las d'hivern.30€ inclosos els ports