05 noviembre 2017

UNAS VISIONS DEL PROCES ???

Una mica cabrejat si que un esta a la vista de com la fera de Castella vol agenollar de mala manera, com sempre, a  Catalunya sigui em el 155, la constitucio del 78 parida entre po de sabres,etc. Quan dic fera de Catella no vull dir res de la gent que la pobla sino d'una mena de gobernar, no en saben mes que  a lo ordeno y mando y que se haga pronto, amb un reit que te tics del seu besavi que va perdre el tron per donar suport, sino va ordenar, a la dictadura de primo de ribera. Deu tenir lligats els pebrots per la superdreta que semble ja que li escriu el discurs d'apallisament a la ciudatania. Encara no sap que som ciutadans que no subdits.


Despres de llegir un munt d'articles a favor i mes en contra de la Republica Catalana de Catalunya un es fa creus que puguem tenir una justicia tan venal inepta i diria que corrupta que s'omple la boca de democracia e igualtat,  tacan aquestas sagradas paraules amb la merda que portan a la boca




                                        




Si els jutges de Belgium tenen una mica de seny engegaran al TOP español a la merda a la vista de les tropelias que han fet per encausarles, la redaccio del escrit i els fonaments judicials quasi franquistes.



                                        

Sorpresa eh? un poco de humor musical para poner una sonrisa en tu cara






No hay comentarios: