17 marzo 2013

MI VIDA EN UN BLOGG

Be avui esta pasant la Maratho per devant de casa i desda primera del mati el Paral.lel esta mig tallat per-ha que pasin el corredors. Ni ha uns quants amb cadira de rodes, potser quelcom de Guttmann i d'el SIRN han sigut capaços de sortir a corre sota el plugin que quasi tot el mati els ha acompanyat. Desda la finestra de casa els em seguit l'Alma i jo, mentres que Nuria esta a la sortida i arribada ja que conque Zurich patrocina la proba i ella treballa alli li han demanat la seva col.laboracio.

Portem uns quans dies atrotinats ja que Miren no fa net del coll amb una faringitis molt forta que afecta les seves cordes vocals i per donar-li una mica mes de gustat un flemo a un dels pocs queixals propis, la menua amb anginas i jo porto uns quan dias fet una mer.. del rigidesa,alodinia, dolor als malucs, i de quan en quan faig un plongeon que ni Ramallets als seus millors temps. Corolari : no es poden tenir mes de trenta anys.

Be per animarvos una miqueta aqui va aquesta senyora que en te mes de trenta, suficient grasoneta i contenta de estar ho

No hay comentarios: