30 marzo 2010

MI VIDA EN UN BLOGG

Avui dimarts he vist a Els Matins d'una entrevista que li ha fet en Cuni a Emili Teixidor que presentava un llibre seu i han recordat vells temps de quan anàvem al col·legi i les consignes falangistes de la setmana escrites a la pissarra al costat de la gallina de FE. Recordo una que deia" la verdad ni teme ni ofende" i jo la afegia: "pero te dan uns clatellots....".

Aquesta mateixa consigna era la d'un diari falangista que no va tindre gaire èxit i que es deia La Verdad. Al quiosc de diaris de Rambles Pça Catalunya al cimbell del quiosc hi havia la publicitat d'aquets diari i la dita frase.

Ahir dilluns vaig baixar a BCN per nara al SIRN i hem, va treballar Daniel ensenyant-li a Laura el meu tractaments ja que dimecres ell fa festa i hem treballara ella. Va anar força excepte la malaida pilota damunt la cual el cul no s'hi troba a gust i pateixo per mantenir l'equilibri.Quan faix steps a la power he descobert que si hem puijo la vora del pantalonets cap a dalt del cuadriceps puijo las cames be, el frec de la bora curiosamente hem tru força o fa claudicar una cama. No ho se ben be

No hay comentarios: