18 agosto 2017

TERROR EN CATALUNYA

Ahir a les cinc de la tarda uns suïcides d'estat islàmic van pujar a la rambla pel pas de vianants de Pelai amb una furgoneta i van atropellar més de cent persones: 15 morts i la resta ferits i malferits. A la nit a Cambrils amb una furgoneta preparada per volar van atropellar uns vianants i un policia, per sort i dic per sort la policia els va matar a trets abans que poguessin fer més malures.

Un company de FECSA m'ha enviat aquests vídeo que sol he remes a Jon perquè és vergonyós que a les xarxes es faci el joc a aquests assassins i això va avui per determinada premsa, TVs ,mitjans socials on gen que es diuen periodistes demòcrates han abocat la seva merda d'odi i amb fotos.

El video que un turista va fer

El vaig remetre a Jon perque con responsable a Telemadrid de les noticies estes informat, avui a Twieter es penos lo que es pot llegir de certs patriotes ewspanyols han dit. M'acabo de desconectar ja que veig que la fiscalia es tan guenya que no els hi diu res

Sembla ser que aquestos assasins estan relligats amb l'explosio que hir va fer micas un xalet a Alcanar que estava ple de bombones de buta.

No hay comentarios: