04 junio 2015

PITOS I FLAUTES



Òndia que  els hi ha vingut a tota aquesta mena de brètols la xiulada de l'altre dia al Camp Nou a l'himne i al rei. Ja no parlem de coses més series és com que passa amb els pactes polítics???, tot i que no se lo seriós que és , ni si en saben de pactar, masses egos a totes les bandes. Això si ningú s'ha preocupat si els més de 70 000 seguidors del Bilbao es van emportar Xapó o txapela) per ells, ja que van donar una nota de color i alegria pels carrer jo els tenia ben a prop a Montjuïc), això si la premsa de la caverna els hi va dir de tot tant amb uns com els altres.
Ja saben que les xiulades són uns dels drets que reconeix l'ONU??


Aquests acudit reflecteix de manera prou clara la mena de pensar d'uns i altres, la pita a l'himne, les tan cacarejades LINEAS ROJAS i HOJAS DE RUTA. Mira que poden ser pesats uns i altres, que si Unió  que votar o no seguir a CDC, que s'apartaran del Gobern de què viuran més de quatre??)



Hi havia un temps que a Madrid la gent votava esquerres , després no se que va passar perquè canviessin el vot d'una mena tan radical, clar que llavores hi havia un Tierno Galvan que donava a l'esquerra prestigi..... ara Déu meu quina pena i el pitjor es que pensen que som uns ruquets i per això braman tantes rucades o és que els rucs són ells???

Ha tornat l'Anna de la seva estada treballant al con Sur ha treballat a Argentina i Xile) desenvolupant el projecte de Accentur per ha Unilever, molt contenta tant amb el personal com en la feina.


Per tancar aquesta setmana i quelcom dia de la vinent tinc "una agenda de abuelo feliz" molt atapaida, ja que toquen un piló de festivals de l'Alma de fi de curs. L'altre dia al de P5 em va quedar les cames tan espàstiques que quasi no podia caminar. Ara veurem com van les sessions d'ozons





No hay comentarios: