23 septiembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Dimecres dia 23 de setembre a les 6,30 horas fa 37 anys va neixer la Nuria en el Fecsianum Paritorio d'El Pilar, el mateix lloc on va neixer la seva filla Alma. Com que quan ella era petita i la seva germana Anna depres el treball a FECSA no amb va deixar veurales creixer, ara disfruto dels primers mesos de la neta Alma que cada dia fa mes monerias i ens te babeixant de goig

Aquets mati com cada dimecres tocaba "xafarrantxo de neteija" i despres de ducharme he segut una mica al sofa a veure Els Matins a TV3 passant despres al porxo a pendra el sol i no fer nosa.

Un cop dinat cap el SIRN perque el Sergi hem manipules i depres fer exercicis al power de pujar i bajar el peu, Sant Cristofuls amb els dos braços, vibracio i tal. Estaba bastant engarratibat quan he arribat pero despres sembla que tenia els tendons menys durs.

Cap a SCV cafeto desca i poma. Ara la familia veu a traves de no se com el partit del Madrid i Villarreal i jo me despistat al PC, sino veig el Barça veure el Madrid ¡¡¡¡ja!!!!






Avui dijous he fet els meus exercicis, he pres el solet, he entrat al FCBK, he contestat el correu al PC, etc. Ha pujat l'Anna a dinar aquí a SCV i s'ha atipat de ferla fotos a l'Alma amb la EOS, li esta agafant carinyo a la meva millor maquina. La veritat es que la menuda esta per menxarsela i cada vegada fa mes monerias. Si veiesiu com si fixa quan li faig el conillet, sembla que te'l vulgui fer ella tambe pero encara es molt menuda per aquestes coses.

No hay comentarios: