09 septiembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Dimecres 9 de setembre aquest mati com tots els dimecres a vingut la Dolores i ens ha tret d'el llit a cop d'aspiradora. M'he aixecat no massa en garratibat he esmorzat, m'he pres les píndoles de tots colors i cap la dutxa i l'afaitat. Desprès he pres una mica el sol a les cames i una tanda de PC per contestar el correu, agafa algun que altre emprenyam ent (lo clàssic) i quedar me embadalit amb les rialles de l'Alma

He dinat d'hora com tots els dimecres i he baixat cap el SIRN perquè el Sergi tota la supervisió de David manipules les potes. Avui com estava bastant bé he treballat molt a gust, inclús el San Cristoful de la power m'ha sortit bastant bé. Desprès cap a casa, poma, cafeto i dos dolços que m'han deixat per mi dels d'ahir que era el sant de Núria

Avui dijous 10 al mati Raül i Natjo han sortit cap Madrid per musicar les rebaixes de Mango, per la tarde hem anat Miren i jo a l'Alcampo i me pres un cafè amb llet descafeïnat de maquina, avui sense vistes perquè no hi eren las noies de sempre i ademes m'ha servit un senyor gran i gran de volum, de totes maneras el cafeto amb llet estava molt bo sim. Un dia faré una foto de les cadires i la pen xare aquí per vergonya de disseny ja que no hi cap el cul i ademes la bora del seient pitja els músculs de les cames i hem provoca rampes i hem dorm la cama esquerra. Per les vistes que sinó...... aniria al d'elpis de dalt.

Ja que veure les cames que tenen las dones aquest estiu i con les lluegen acaben els ulls fent pampallugues. Avui anava una parella de "moros" ella tota disfressada de mora del cap als peus de negre amb un hiyab negra amb les vores grogues que estava preciosa molt ben maquillada, la llàstima es que estava un pel grassoneta pero feia patxoca. Anava amb el marit totalment a l'europea i un marrec d'uns 4 anys, deuen ser del barri mataroní aquell que veia l'any passat ple de mores.

He estant mirant rellotges als aparadors d'el Mataró Park tots molt grossos i plens de ferreteria molt llampants, no m'he agraden gens sols hi havia uns de Creuet bastant bonics pel meu gust. He comprat xocolate viciós, una llibreta per les notes de Fteventura i un............ si un llibre" El secreto de Cluny" va de constructors de catedrals, una mica de baralles religioses i algun que altre asesinat. Al final hi ha un apèndix força interessant d'aritmètica, geometria filosòfica de l'època. Al sortir hem fet benzina a la benzinera ja que surt el peatge de franc amb els 2,18 € de descompte d'avui.

Esperant a Miren al pàrking fa molta calor i una parella de sud-americans per l'aspecte havien aparcat a la plaça de misnusvalids de davant, deu ser que el dibuix de terra estarà en català i no l'entenen, seran barruts aquesta parella.

Hem arribat a casa i han banyat a Alma ,estava tota contenta fins que jo he posat un fado: ha començat a plorar. Ho sento Jaume pero ha sigut així............

Avui divendres 11 de setembre dia de La Diada catalana he fet la meva gimnasia com cada dia he escoltat cantar a Noa "El cant dels ocells" i com uns quants brètols que es diuen d'esquerra l'escrida saben. Ahir quan tornaven de l'Alcampo per EAJ1 estava entrevistant a una portaveu d'IU VERDS I DEMAS GARANBAINAS que no sabia com sortir d'el jardí que l'havien ficat uns i altres d'el partit. Feia pena.

Avui l'Alma se tombat sola dos cops de bocaterrossa a panxa enlaire

No hay comentarios: