13 julio 2016

GUNGA DIN INFORMATIC

Quan jo era menut i el cinema era quasi tot en BiN feien pelis de aventis en la Índia: recordo tres lanceros bengalies, las tres plumas blancas i si la mitica Gunga Din.

En totes elles els guapos UK volien ajudar als dolents hindús, sigs, dràvides, etc. a ser bons això si a bastonades. De quant en quan els dolents s'emprenyaven una mica , els hi tornaven als UK unes quantes bastonades i aquestos  s'emprenyaven molt és clar els rossos i ulls blaus. Bé un cop els cipayos ( que eren soldats indis) es van emprenyar molt perquè els cartutxos dels fusells , mals animes deien, estaven sucats amb saïm i com que havia que trencalòs hem la boca doncs això.......si que devien ser musulmans ara no recordo bé.

Total es van emprenyar molt i es van revoltar, bé a la peli és tractava més o menys d'aquesta revolta o un altre. La quèstia és que els dolents assetgen una fortalesa dels noiets del UK i de passada , fijeuvos que dolents, preparen una emboscada per a quan arriben els reforços i donar lis mat arila.

Els del castell fets un moc i un noiet indi que era corneta dels bons que s'en assabenta de la malifeta s'enfila a dalt de tot de la fortalesa just al pal d'una bandera, que mai pot faltar en les pelis aquestes, i comença a tocar la corneta abissant del perill als reforços que venen corrent per sota de la penya segats on s'amaga'n els dolents.

Com podeu suposar al menut indi els deixen fet un colador trets els assetjadors i va caient a poquet a poquet tocant la trompeta. Un heroi si senyor que salva als nois de UK que després li posen medalles al sudari.

Bé i ara direu que cony vas Pele avui hem aquest rotllo.??

Tinc un gunga din informàtic:

El Papyre a Granada espatllat

El PC gros irrecuperable amb la placa mare feta pols i ja no se'n trobem sinó és al mercat de segona mà.

Tota la informació en els HD que almenys hem hauran de recuperar. Etc

Jo hem la trompeta del Lenovo barallat me amb el W10 retroba'n
coses dels HD externes que tinc escampats per arreu de la taula.

10 hores intentat reinstal·lar l'escàner que no hem passa al PC els jpg sol els tiff,bmp,pdf. Encara sort que els trompetes de Espon via tchat  hem vam ajudar molt

Cables i més cables,perifèrics , trastos mil, com es pot veure... Ah i darrere de la impressora .....no us vull dir la de trastos que no es veuen

No hay comentarios: