16 septiembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Abans que comenci "er furbo" deixam escriure quatre tonteries d'avui, al final vaig trobar el mobil sembla ésser que quan vaig cambiarma els pantalons que estaven molls de la pluja devia posar mel als pantalons ajuts i quan vaig seurà al sofà devia lliscar i caure en el coixí de sota el cul i alli el vaig trobar per txiripa quan vaig posar la ma per aixecar me.

Aquest mati mentres feien el xafarranxo de neteixa he segut al sol de tardor i alli hem estat Paco i jo fins que he anat a dinar perquè com es dimecres tenia SIRN, he baixat molt tranquil ja que tenia força temps i he aparcat la mar de be just a l'aparcament de la cantonada de carrer Fraga.

He vist que tenia una trucada perduda de Manolo d'aquest mati i l'he trucat, era per dirme que es avi una nova vegada, aquest cop del fill i la nova parella.

Nayra esta asseguda al carrer fen el cigarret i hem entrat tots dos junts, faltaven 20 minuts. He anat al WC i be sembla que els efectes del baclofeno sobre el digestiu comencen a ser tolerats per la panxa i desprès Nayra m'ha pegat un tute i descontanse i tot.

Dijous 17 m'hagues agradat estar a BCN per anar aquesta nit a l'Auditori per veure una innovació que fa un ballarí turc de la dansa d'els dervitxes afegint una ballarina, pot esser molt interessant. Això es dintre de Les Nits d'el Ramadà. Si algú i vol mes informacions la pot trobar a www.icatfm.cat

He dormit com un guix tota la nit i m'he aixecat a les deu del mati, desprès de la ració de píndoles he fet alguns exercicis de "lenguaje amb el Brian", 40 minuts d'exercicis, PC i dinar. Desprès una mica de Bones a la Fox i llegir coses d'el Muy Interesante on line de setembre i escriure una miqueta.

Fa una estoneta que Alma ha descobert a la gata Isis, era un espectacle com la mirava i la seguia amb els ulls pel sofà. Li falta molt poquet perquè es descobreixi les mans ja que porta el puny, esquerra no podia esser un altre, fins el nas i d'alli fins la boca per xuparse els dits.