25 octubre 2017

FET UN MOC

Ahir dimarts vaig anar a Step a la sesio de sado i em va agafar l'Eusebi despres dels primers exercicis van treballar les cames contra la paret i em va costar molt, quan vam anar als steps no podia amb ells de pesades que tenia les cames no vaig poguer fer mes de cinc ja que vaig teneir que baixar i quasi no m'aguantava dret.

A la cinta de caminar allo va ser un drama perque quasi no podia aixecar les cames i vaig tenir que seure d'arribada forçosa i la cinta fugia endevant. Vist aixo cap les paral.lelas amb handicap de 1 kg a cada cama; paseijos endevant, de costat amb bricks, peu devant de l'altra, mitges sentadilles fet una merda. Cap la cadira de sortida ademes amb ganes de fer un riu justet al WC mullant una mica el bolquer.Arrossegant les cames cap el buga i a casa, les cames molt cansades.

Aquesta nit al llit cantitat extra d'espasmes no he  pogut dormir fins l'una tot  amb soroll blanc i Silva xutat amb tramadol . Al mati : dutxa amb aigua calenta i flogo als genolls i malecs. Fa molt de dolor l'area sacro lumbar, tot i xutat amb tramadol.

He tingut que pagar 90,75€ a Zinger per un cargador nou perque l'atre s'ha espatllat, nomes tenia garantia de sis mesos i potser l'hauria fet servir com molt 25 vegades. Els he dit als chavas de Zinger que els cargador es una merda, que no ha rebut cops i que no vinguin amb la monserga de Sobretensions que aixo esta masa vist i que el nou tambe s'escalfa molt. Pero jo a pagar per poder carregar la bateria de la electrical thunder chair.


Una relajante fotografia robada  a NG de alguien corriendo por la naturaleza como cuando yo era hombre e iba por los Pirineos en aquellos otoños con Jose Ignacio, Jose Gabriel y Fernando. Ahora he de conformarme con 40 minutos de happy length casi tidos los dias...o no 


Estas dos imagenes para que la bilis nos haga polvo la comida