09 septiembre 2017

TINC EL DIT SINDROME D'ESTOCOLM????



Com tenia, tinc encara les restes de la nafra de l'esquena quan em la van operar  no em venia molt de gust anar amb la ferida amunt i avall i desda gener fins ara no habia anat a rehabilitacio. Be no vaig dejarlo estat del tot ja que casi totes les setmanas venia un o altre a casa a fer sesions d'estiraments i treballs , quan vaig anar a st Pol venia Alexandra tres cops per la setmana.

Tot i aixi l'espasticitat va anar creixent per lo qual tinc que tornar a fer quelcom cosa seriosament. No Tinc ganes de conduir massa i he mirat mes a la vora que trobaba. Vaig anar a la ONCE al fisio i aquets mes o menys elegantment sem va treure de davant i 41 €.

Jo habia sentir parlar del Step be Step que estava per el poligon Pedrosa, mes a la vora de casa que el SIRN, que tenien piscina per fer exercicis de terapia dins de l'aigua. Vaig contactar amb ells i dilluns vaig anar a fer un tomb i em diguessin que em podian fer.

Em van fer un gran reconeixemen neurologic i despres ded una sesio clinica dimecres em van dir que em podian acollir, la pela es la pela, de tal manera que anire dimarts i dijous a les cinc excepte el primer que començare a les 1615 perque primer em mirara el metge i despres la sesio d'una hora de puteig.

La sala es diafana molt gran i en finestrals espaiosos per els que entra molta llum, estris de tota mena , semblants als del SIRN,i gent treballant les sevas mancances, lavabos molt espaiosos, etc 





Trobare a faltar la gent del SIRN tan pacients com el personal que durant un munt d'anys han aguantat les meves xorrades i pens ho passar un dia o mes a veurels, pero crec que debia donar aquest pas..........sino no va tan be com pens ho tot lo que tinc que fer es tornar hi