26 noviembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Avui dijous dia 26 sembla una mica tort: he perdut amb els 902 per tres a un i encara el meu gol ha sigut a la prorroga i de penal. Deu meu com funcionen els serveis telefònics als clients. N'estic fins la collonada del tele marketing que no para quasi cinc trucades al dia i alguna d'una maquina que et fot un rotllo. Ahir la Miren desprès de quatre trucades va rebre una de RBA d'una consulta que els hi havia fet jo i els va enviar a dida.

Avui he trucat a RBA m'he disculpat però l'Historia Universal que pos saben a la revista s'acabat i no la podré llegir. El volum 2 el vaig llegir a Fteventura i esta força be.
He aclarit a la TRETZE trucada amb Endesa el tema Albalate Deu ni do que dur i que rucs, n'estic fins al monyo de la salutació de Don Pelegrín, els hi diu el protocol però aquí sempre érem el senyor ics.

La Miren ha anat a la farmàcia i no tenien el que buscava, les sabates no estaran arrecladas, etc.He trucat al BBVA servicis han esgotat el Papyrus

Dilluns hem va portar a SIRN el taxista del cunyat malparit, n'estava mes tranquil·les, allà Sergi hem va donar un bon tute, dimarts vaig anar a la massagiste xinesa que hem va fotre un meneu d'una hora per activar me la circulació segons ella. La veritat es que ahir tenia les cames mes desinflades i els bessons tous com feia temps que no estaven. Els tendons durs com sempre. Haig de tornar dimarts que ve.

Ahir hem va dur una taxista molt mona, menudeta, ben arreglada etc cap el SIRN i Sergi hem va dir que continues amb la xina que hem veia les cames molt millors de to i duresa, igual el drenatge linfatic fa els seus efectes. Quan vaig sortir no funcionava el 933 dels taxis i vaig haver d'anar caminat fins a Malats i agafar allí un pagant, allò fotut es que les puntes dels peus hem feien unes sensacions força doloroses i tenia por de caure a terra si es produïa un colapse muscular.