21 noviembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG


Ahir dia 20 de novbre vaig anar al mati a recollir el buga a Motor Klasse despres de fer-li la revisio de garantia i la de manteniment tipus C. Hem van cobrar 465 € aixo si li van camviar tota mena d'olis, filtres, el van probar i rentar una mica.He posstat una foto d'una ballarina amb un ruc, no si anar ara amb ruc o que soc un ruc tenin cotxe.

Despres de tornar a casa vaig dinar i cap el SIRN on Sergi hem va machacar bastant a fons , sense massatges. L'Angelina plegaba i ens va portar una safata de minicrossanets de xocolata que estaben molt bons.Els habia comprat a la Mistral de la Ronda, será una bona fisio ja que pregunta molt amb força cura i si fixa molt. Si ja se que el mussol tambe, pero aquesta noia fila.

Despres cap a casa la poma , el desca, tele i PC.M'estic acostumant a veure series a dojo per el plus, quasi m'enganchen i el cul s'hem adoloreix, tindrè que agafar la rutina de cada mitja hora donar un tomb i estirar els muscles.

Aquest mati m'he aixecat un pel adolorit i bastant rigid de cames i malucs, he esmorzat pres les pindoles i quan ha tornat Miren de comprar ehm agafat el buga i cap SCV. He puixat les escales millor que hem pensaba i neta i tele. Per la tarda mes tele amb "Anatomia de Grey" que hio donaben 4 capitols , m'he possat al dia

He possat unes flors de presegue amb memoria d'en Durruti ja que ahir feia 73 anys de la seva mort al front de Madrid