20 junio 2017

MI VIDA EN UN BLOGG CAPITULO N14


Ahir dilluns vaig anar a la VW a recollir el buga havien fet l'arreglo del software trampós i de passada em van arreglar els sensors de proximitat de darrere que hi havia malmès l'altre dia en fotre li una cleca amb una columna. Ja sabeu a mi les columnes del parking m'estimen molt i quan em veuen s'atansen totes al buga, mira que els hi dic però no foten cas i sempre damunt.


Com cortesia de la trampa del soft em van regalar en una capseta un boli, bateria d'emergència, un clauer, i una connexió USB micro USB para ferla servir.



He comprat a Amazon per 1,59 € gos gossins de música d'en Bruckner, l'únic bo que el capoll d'en Alfons Guerra va descobrís en el seu moment. Ja em fot que ell m'ensenyes com era de bona la música d'aquest compositor. Després escoltar una mica de sarsuela sicalíptica "La gatita blanca" de quan era un atac a la moral judeocristiana que és veies una lliga cama a les dones.

El TC revisarà ara la conselleria d'exteriors, el TSJ admet la querella contra la consellera per la compra de les urnes, ostres com els fem treballar aquesta piara de porquets que se'n diuen que son independents.................bé però qui marca "els tempos" de aquests xicotets


200617
Aquest e l'estat de la nafra avui al mati, dema tinc visita amb la Dra Lliró veurem que diu ja que aquestyes tres setmanes a millorat bastant. Com deia l'orelles de la transicio, lento pero sin pausas