03 abril 2010

MI VIDA EN UN BLOGG

Avui es dissabte de passió abans i quan jo era menut era dissabte de gloria i a les deu d'el mati les campanes ens donaven l'avis de fer soroll perquè Jesús era resucitat. Havia que veure el soroll que fèiem els menuts aels balcons amb carraques, martells de fusta picat a les baranes de ferro, tapadores d'alumini fenals servir de platerets d'orquestra. Estaven matan jueus com ens deien allevores quan la correcció política no existia (vivia Franco i de política res).

Ahir al mati hem va trucar la meva germana Maritere per preguntar me si tenia el plat típic de casa: escarxofes guisades amb pèsols, ous durs, peix tot guisat amb una salseta prou bona. A mi hem reventave perquè no m'agrada gens el gust que agafava la salseta amb l'ou dur. Con se'n fotia de mi. Pero vaig menjar bacallà al ajoarriero que m'agrada molt

M'he aixecat molt dur i dolorit de malucs i amb les cames molt dures, sobre tot l'esquerra que ademes té molta hipersensibilitat desda els peus fins la cuixa, desprès d'esmorzar he fet una estona de gimnàs i ara quan acabi donaré un parell de tombs a la casa per estirar els tendons una mica.