16 enero 2017

TEMPS ERA TEMPS..........

Com fa masa fred no he anat al SIRN a recuperacio perque el fred a les cames dona molt per al sac i si em posso els marianos ja dies que el frec a les cames satura de señal d'alodinia les cames i perdo força

Vist aixi l'assumpte tornare a treballar en DE QUE COLOR ERAN LOS OJOS DE LA ABUELA JOAQUINA ,de pasada si Alma torna a preguntar "avi con se deia la meva rebesavia??" estare preparat "Joaquina es  deia Joaquina con la besavia" i el rebesavi "Francisquet" i el mes "rebesavi"..... com l'acudit de l'Eugeni :"NENA HE DICHO CULOOOOOO" tindre la memoria mes fresca


Ahir quasi vaig acabar els capitols en pdf i vaig fer un merge de prova i despres convertirlo en epub.... no m'agrada gaire perque queda un xic desajustat em les fotos. Refare una mica uns capitols en doc i despres ho pasare a pdf i quan aci acabat fare un merge en pdf.




 Fa quasi trenta anys que vam anar a pasar l'estiu a  Isla en Cantabria  em els lusas i vam aprofitar per anar a Puente Viesgo per veure las Cuevas del Castillo que estaven en ple treball arqueologic, a la sortida vaig fer aquesta foto em la Bronica Zenza de 6x6 . N'Anna en aquesta foto es calcada a Alma. Hi havien tres coves mes reijades perque els animalots de dues potes no las fesin malbe.

Espectacular mes que res perque es veia com estaven treballant





L'any que vam estar en  Asturies vam anar a Ribadesella i alli varen visitar las Coves de Tito Bustillo ESPECTACULAR, SOBRECOLLIDORS,IMPACTANT em van fer mes efecte que quan vam visitar la reproduccio de Altamira. La foscor, l'il.luminacio de les mans estigrafiades en negatiu, els caballs i el religios i acollonit sil.lenci dels visitants ( menys de 20)


Els cavalls de la Cova de Tito Bustillo



Aquest es el Gordito vigilant al menjador de la casa de les noies al Paral.lel

Anna i les seves amigues l'estiu del 2016 a les platges de Panama


Alma al vaixell d'en Vicenç l'estiu 2016 

El gat ens vigila




Timonejant el vaixell d'en Vicenç