24 noviembre 2017

DIVENDRES 24 DE NOVBRE AMB EL 155 AL COLL

Dijous tarda...........sessió de Sado al Step em va tocar en Pol i van treballar els estiraments, fer el pont amb dues i una cama, treball assegut damunt un coixí tou i circular girant als costats, amb pilota i sense , desprès a les paral·leles damunt d'un casquet esfèric vibratori posat al inreves equilibri amb diverses freqüències carregant el pes a un costat, l'altre, flexant els genolls. Molt cansat però les cames ágils i això que vaig anar quelcom tronat ..


Ja s'apropa el Nadal em sembla que avui encenen els llums dels carrers no si a tota arreu o nomes a quelcom ciutat de Vic i per aixo he colocat aquesta nadala.


          

Bo aquest gif del gatet a l'aixeta de l'aigua

Avui divendres acaba d'arribar Na Mirentxu Lusarreta que estara aqui a casa uns divuit dies mentres la seba mare es relaxa una mica d'ella donant un tomb per l'India i l'Oceania


Na Mirentxu

No parlare de politica ni possare res de les coses que un llegeix i acaba molt pero molt emprenyat.

Aquesta foto tan tendra la van suprimir al FCBK per ser ¿ indecorosa?







DIMARTS ENTRE DILLUNS I DIMECRES

Avui dimarts tenia Step i al matí em trobava bastant tronat per la rigidesa de les cames. A la nit he tingut bastants espasmes tot i que havia pres dos lioresal al sopar(menys que la nit d'abans) sobre tota la pota esquerra que està híper desda el peu fins dalt al maluc, força inestabilitat al caminar però entre la dutxa, el flogo i el tramadol sembla que s'ha dominat una mica.

Al Step hem debutat Laura i jo, m'ha fet treballar els estiraments a la llitera i dret, després a la màquina infernal inclinada un bon tuta. He sortit molt cansat però menys rígid de potes i mes Agil?
Ara a casa escoltant a la Cecília en YouTube per animar l'anima, demà em toca Jordi pel massatge i l'acupuntura per aprimar, passeig em la thunder elèctrica chair


https://www.youtube.com/watch?v=-Hlk8EDA02M&list=PLhPjainrT-_p-Uo4F63aiJaTrXAbmsfuu


Quin partit es pot treure dels collons en catala