11 abril 2015

L'HOME BIONIC

Fa un grapat d'anys que en Sisa va popularitzar una canço que es deia quelcom aixi L'home galactic i recordanla m'he dit: guaita tu avui seras l'home bionic: pota electrica al SIRN, protesi de titani al maluc dret, descarregador dental a la nit i ademes per dormir el CPAP ¿ no esta be lo d'home bionic? .

Divendres 10 per la tarda com cada divendres vaig anar a la sesio de sado al SIRN pero aquets dia va ser un pel diferent per dues raons: Una era que em va treballar, i fer treballar,na Maria que es la esposa d'en David i l'altre perque vam fer la primera sesio oficial meva amb la pota electrica; despres d'els estiraments mes o menys oficials ( cacauet inclos) Maria va obrir l'estoig, va treure l'estri  va començar a montarlo i despres posarmel a la cama esquerra.

Un cop ajustats  els parametres al trasto en funcio d'el meu bulto ( 110 kg en canal)a caminar uns vint minuts amb les croses en posicio clasica,res de crosesputades, fins que la pota esquerra va començar a dir me "nano n'estic farta" . Un cop tret l'artifici vaig donar un parell de tombs em la pota llençan patades i quan vaig seure per canviarme de roba la pota ve dedici unilaterlamnet quedarse rigida i apa nano 10 minuts esperant que deixes de tocar el pebrots per vestirme.cap el buga be cansat aixo si i despres a casa em les cames molt cansades pero be. 


 I direu a que punyefles be aquest  lletreret? pues dedicat a la K  macho per la meravellosa declaracio ahir al Parlament. Lo millor va ser la detectiu que va sortir al final escridasanla per barruda i embustera.Podeu veural video  a Vila web, ademes el director de l'agencia de detectius ( que no espies bobos de TV3) tambe li va dir embustera i diu que es reserva lo que te per dir per si el porta al jutjat.



Recollit de twiter ( estic enganxat)

Un recull de bones accions

A que si...lo fotut del cas es que com no tenia el copy rigth m'he lan copiat 


No se d'on es per m'agrada aquesta foto de una galaxia damunt de la casa com si ens recordes que no deben mirarse tan el llombrigo