29 junio 2014

AIXO ES EL SIRN ????

Divendres....cap el SIRN a la sesio de sado; com la gent s'en va a les ponderoses ja bastant trafec a la Gran Via, a Consell de Cent i quan arribo a Girona pujo cap el carrer Valencia que tambe va a tope fins el Paseig de Sant Joan. Com anem poc a poc em dedico a vigilar quelcom que altre cul de mosas. Com s'ha posat de moda els mini shorts hi ha per veure: ensenya molletes, cames plenes de varius o celulitis , pero de quan en quan es veuen unes cames.........refums i que em dieu dels minipantalons d'encaix???

Tambe unes jovenetes guiris l'una amb ensenya molletes i l'altra em un vestit minifandilla "chocho al fresco". Renoi com esta el pati aquest estiu. Com el trafec s'espabila deixo las contemplacions urbanes de les voreres i poso un podcast de RN3 ( la culpa la tenen en Ferran i en Joan) i ves per on en "la taberna del sur" tenim homenatge a Na Violeta Parra vinga cançons de lluita i protesta dels 70 (Mercedes Sosa,Yupanqui,Jara) quelcom cosa em revoluciona mes que els culets de les mosses d'abans.. Quina disfrutada de les cançons .....sou uns ossessoosss

En arribar al SIRN hi han uns dolços de fruitas ....mmmmm riquisims. Es questio de tastarlos abans de que s'els cruspegi en Dany per lo que un cop fet el tast em disfraço de treballador, veig que encara existeigens les escombretes als WV i que en el petit continua el aigua a terra.

En Rafa, Ferran i Dany fan tota una repasada a les pelis piratas, no se d'on treun el temps per ha veuren tantas i sapiguer tan de cine.La nat porta avui tambe uns mini pantalons em tota les cames a l'aire,com prengui una mica el sol es cremara be perque esta molt blanca.

El detall de la tarda Na Marta em treu els trastos de damunt de la camilla, li pasa un paper exut perque no em mulli els pantalons amb el chup chup i depres em porta coixins. Em diu perque no els habia posat i quen li contesto que per mandra diu allo de "HOMES"

Quan tornaba cap casa havia un forat d'aparcament a la vora de GE hi entrat per ha renovar les ulleres que ja no hi cabien mes ratlles als vidres, despres de graduarme un altre cop la vista coincideix amb la del ICR i comença la tria de montures.Com las vull de pasta i grans miren el magatzem i me las portaran per probar. Lo bo ha sigut les ulleres de sol , m'han ensenyat una montora gran i negra.........refums si me la posaba i em deixaba in bigoti recta i negra em fein rapid la salutacio feixista i hem donaben un carnet de FET y de la JONS. M'he quedat la montura metalica  d'oferta ja que per conduir una estona ja estan be.



Com avui va de culines aqui van un parell: ¿Bonics eh?