05 agosto 2017

EL BLOGG VA A ESTIUEIJAR AL MARESME

Em començat l'estiueix a St  Cebria de Vallalta a la urb. Vistamar carrer Ronda del Mitjorn 90 o 5 segons que miris. Alma diu que es un casoplon, la veritat es que tot es a peu pla, be la baixada desda el carrer ets de collons i la  thunder electrical chair no pot em aquesta rampa. Les portes les passo justetes ( sobra sol un cm.) per banda i tens que portar força cura amb les rodes.

La menuda ho passa pipa ja que te una piscina , no olimpica,pero que fa el seu  bon us;jo mirare de probar si arribo fins la vora, hi han escales,i allevores fara l'intent de entrar hi i veure si la temperatura de l'aigua no colapse el sistema nervios i permet bellugarme una mica.

He trucat a N'Alexandra perque vingui tres cops a la setmana (L X D) per fer una mica d'estiraments i massatge ja que estic molt dur i les cames rigides a 90 º quan m'aixeco de les cadires i aqui els sofas i llits som mol baixets

Com un bon debut gran petite catastrophe ahir i avui i de pasada una mosqueta negra m'ha clavat una picada al canell esquerra sembla que ha quedat un mini fiblo perque ja fa tres dies que dure la inflamacio del bonyet. He passat l'ungle per aixecar el tap i sucar ho amb aloe vera.Cura de Benito.