20 septiembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG



Avui diumenge a sortit el sol entre uns núvols esqueixats i desprès d'esmorzar he aprofitat per posar el culet a l'aire perquè hem dones el sol a les plaques de psoriasis. ¡Per suposat que vigilava no vingues cap paperazzi! faltaria mes.

Desprès he fet una estoneta d'exercicis d'estiraments i rotacions de peus per afluixar una mica els tendons que estan mes distesos que altres vegades, pot esser que sigui degut al treball de Gerard divendres. La veritat es que la cama esquerra quan esta calenta funciona millor que altres vegades, l'aixeco molt millor quan camino, això si sega mes al aixecar la.

Ahir dissabte no vaig anar al mercadillo de fruites perquè van anar Núria i Miren, jo hem vaig quedar a casa amb Raül i la menuda que dormia a gust. Mentres tant jo anava fent exercicis de gramàtica amb la DS, fent una ullada a Alma de quan en quan. Va tindre unes dècimes de febre degudes segurament a la reacció del munt de vacunes que li van posar divendres i que la van fer emprenyar............. De totes maneres es molt alegre i anava fent-nos cucades; tot sembla que hem faci el conillet quan hem veu

Vaig tindre sort el Paco no mes va veure el primer set de tenis i va plegar pero per la nit va tocar Barça, jo me'n vaig anar a llegir quan guanyaven per tres a cero. aquest home quan veu una pilota d'la mida i forma que sigui li agafa el rampell i nyaca. M'he esta empal tan a la Miren que sap ja mes de sports que jo ¡i esta al dia!

Per la nit a la pitusa li vam donar unes gotes de paracetamol i ha dormit de maravella i aquest mati esta tota eixerida i juganera, ha descobert els ninots del cuco-cadireta i ja quasi els hi pega patades.