17 noviembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

MINIFALDA CON SOMBRERO Y BOLSITO A JUEGO PARA CEREMONIA EN LAS ESCALERAS DEL AYTO DE PAJARA

Dimarts dia 17 de novbre acabo de tornar de Caradap que m'ajustessin el fre adaptat així com l'accelerador de ma. NO m'han volgut cobrar res. Dijous l'haig de portar a Mercedes per la revisió de la garantia final i que li faixin el manteniment C.

Acaben d'arribar la Núria, Raül amb la menuda i ja no he fet res mes mes que contemplar bocabadat per les seves somriures i monerias que fa. Desprès de dinar tele i quan han anat a veure a Paco m'he quedat dormit al sillon com sempre.

Ahir per la tarde vam anar a L'Auditori a l'entrega de diplomes als graduats i màsters del Pompeu Fabra ja que Anna anava a rebrà el seu. Va ser llarg i força ensopit excepte per una lliçó magistral a càrrec d'un catedràtic que treballa a l'ONU desde fa anys que hem va agradar molt. tant que li vaig dir a l'Anna que mires de trobar en paper o CD. Vam conèixer al pare de la Núria que es el Sr Pomes el que va ser conseller amb el Jordi Pujol. Total que entre unes coses i altres quan arribaren a casa eren les 10 de la nit. Sopar una mica de tomàquet amb formatge blanc, dos kiwis i un iogurt, píndoles i al llit, que por cert vaig apagar el llum a les dotze i m'he despertat a les 8 a la mateixa posició amb cosa que estava mes tieso......

Dimecres 18 he anat al 101 a pendre el cafeto amb els fecsianos de plantilla. manolo G no ha vingut perquè esta a Cangas per una cosa familiar, però han vingut tots els altres. NO hem parlat per res de FECSA, ni futbol ni política. Alguna cosa d'els NODOS EAJ1, etc. Força distret. He nata amb els Callaghan de Fteventura bastant comode, no m'he cansat massa però quan hem paro queden les cames tiesas

A la tarde he anat al SIRN i m'ha agafat David, hem comentat con hem trobaba i m'ha dit que divendres no hem faran massatges i si que traballñarem com un dia normal per ha compensar el dilluns que no vaig anar-hi. Hem traballat fort els estiraments,el cul, puijar y baixari hem va dir que la cama esquerra habia perdut força i que teniam que treballarla mes.

Avui dijous 19 he portat el buga a revisio de garantia i manteniment tipo C a Motor klasse, m'han ates molt be i el tinc que anar a recollir dema al mati, despres fare bencina i el deixarem al parking fins dissabte.

Despres hem dinat aviat perque Miren tenia oculista i jo he dormit davant la tele una estona i despres a veure series. A ultima hora he fet al sillon amb les gomes tres series de 40 amb cada peu de estiraments i moviment d'els peus.