25 octubre 2014

AIXO ES EL SIRN I QUELCOM COSA MES

Sorpresa sorpresa! aquesta gent del SIRN et dona cada sorpresa.......... Be ahir quan acababa la sesio de sado caminat una miqueta en dany em porta cap la font de l'aigua i em diu ¿no vols veure? i em senyala el dispensador nou de GOTS, si senyor havien posat un dispensador de gots nous a la font. Ja s'havia acabt de treure els gots d'un condo de plastic penjat a la pared amb un clauet. No senyor ara es podia treure com es normal.
Vaig al WC i sorpresa encara hi han les escombretes liles, ni hi ha aigua per el terre refums de sabatot, i ademes com la Charlotte no hi es ara tenim dues morenes, una flamenca em les mateixes mancances i una noia catalana del FUB N'Meritxell que te encomanat per part de es autoritats del centre ferme massatges i deu ni do com els fa.
L'altra dia Miren va dur a la pitusa a la fuxarda i la va passijar amb un pony i va vindra me cofoia....avia anat a cavall amb un pony que es deia¿Titan? i l'avia tiran de les rendes mentres donven voltes per la pista.
Per las festes de la Merce la van portar al Palauet Albeniz de Montjuic que feien titelles i pallasos , ves por on vol deixar sense feina a Tortell Poltrona