09 agosto 2009

MI VIDA EN UN BLOGG


Avui es diumenge dia 9 d'agost, estic molt tibant d'els tendons i hem fan mal els músculs d'el cul. No se si es perquè faig ¿massa exercici a la piscina? O per la parèsia. Ahi a la tarde tenia molts espasmes en quan hem xitaba al llit o portaba una estona assegut. Cada nit hem desperto allà les 4 del mati i tinc una tanda de patadetes en ambdues cames i desprès dormo be fins les 8, mandreixo i m'aixeco sobre ¾ de deu.

He enviat pel mòbil una foto de la Núria, l'Alma i jo a la tia Caro, i ella m'ha parlat i dic parlat perquè amb els mòbils no rasca una. L'he dit a la Lourdes que li digui que a FCBK i han 140 Sasot. Per Filipines i SudAmerica durien corre molts d'ells.

Divendres vaig anar al Alcampo de Mataró i hem vaig comprar el Muy Interesante que té uns quants articles molt bons i un per vendre de sexe amb un juvenivol conillet a la portada, donaven una bandolera de regal i ves por on podré portar llibres per ahi amb ella. També vaig firar dos llibres “Millenin II o la chica i el bidon....” i “Los años del miedo”, anava buscant la dècima sintonia i no la vaigtrobar.. Hem cansacaminarr i mentresesperavaa a Miren al cotxe tenia espasmess de gasos i mal d'esquena, com dijous vaig tenir una mica de problema gastrointestinal amb “grand catastrophe” vaiganul·larr l'anada al Sirn de la tard. Quann vam arribar a casa vaig fer 45 minutsd'exercicii a la piscina i desprèss PC arreglant algunes fotos dAlma..

Ahir dissabte vaig portar la Miren i Paco a SCV per comprar fruita como cada cap setmana, com Paco s'aixeca tan tard quan arribem sol queda el rebuig, pèro. el vinent cap de setmana anirem abans, i aparcaré el buga dalt del poble i quan truqui Miren baixaré a recollirla a la porta d'el mercat.

Per la tarde llegir Una estona a Joan Eslava Galan “Los años del miedo” que amb humor fi i bona documentació explica mil i unes coses de la postguerra a España, amb anuncis d'època i dites patriòtiques que hara fan somriure pèro allevores eren clatellot i quelcom mes greu

Estic fent un arbre genealògic amb una web que hem sembla que es diu Heritage