14 mayo 2017

DALILA QUE LES HECHO A SANSON................

Divendres ahir vaig anar a tallarme el cabell als xinesos d'aquí davant del Paral·lel llençat a tota pastilla em la  electric chair thunder desprès Paral·lel amunt per la vorera de la fira, travessar Maria Cristina fira de l'automòbil) Gran Via i carrer Hostafrancs a comprar-me unes bambes d'estiu. El millor la senyora sabatera canalillo inclòs i tipus majordona. Les sabates.................. també.
El nou pelat no m'ha minvat la força pero el traqueteix de la cadira es fa notar als malucs l'endemà , sera la presa de pel  d'el  xines??

Tota una aventí entre la gent per les voreres amb capolls ciclistes inclosos. La vorera del carrer Hostafrancs amb personal, cadires de bars i ciclistes que no saben allo dels tres metres lliures

Aprofitant l'avinentesa vaig anar a les Arenes a inaugurar-les, ascensor a la planta baixa i parada a Fargi a pendrem e un batut de iogurt i maduixa. Riquíssim.
Declar ho inaugurat la Fargi de les ARENES molt bon el batut de maduxa

Estaven asseguts , Miren i jo; en una tauleta i en la del costat havia una parelleta d'un noi una noia avui en dia s'ha d'explicitar berena'n: una bosseta de porqueries, unas fantes de taronja i no  que mes. Com havien acabat la cambrera va vindre a recollir les safates em les deixalles i li pregunta al noi que  estava un pèl embal adit mirant la noieta) puc   endurmela? i el nano de cop estira el braç per recollir la seva fanta i diu que . La cambrera amb un somrís li agafa unes ulleres de sol de la safata i es las ensenya al noi i li diu ¿això no oi? El nano se les agafa tot confós, jo que ho estava xafaneixan em faig un somriure i la cambrera mirant-me també

Torno avui que es dissabte: fins hi tot he votat per internet en la pàgina de Podemos perquè facin una moció de censura al Govern del país de els conills per les seves  penques cada cop que tenen que donar explicacions de coses malifetes i/o surt el Hernando a fotressen de nosaltres. Que no li faran costat els xaves del PSOE ,  ells s'ho trobaran. Fa molt de fred a la oposició per mes CIS que digui que és recuperen.



La justitia et tempus

Cada cop que interessa es remena el cas Pujol, el tres per cent, el procés, conya quin favor li fem els catalans al governo del país d'els conills  llença'n aquestes cortines de fum que  guardades per quan li convé a la magistratura.

Recordo haver llegit un conte de Nasrudin?? que explica que Jerjes  va anomenar un jutge. Els jutges impartien justi tia asseguts en un tamboret forrat de pell. LI va dir Jerjes als prevaricadors els hi arrenquem la pell i folrem aquest tamboretAquesta pell és la de ton pare.