29 junio 2016

EL FRENESI DE LA SILLA DE RUEDAS 3

Un cop mes estic en ple procés de proba d'estri motoritzat per a sortir el carrer a donar un tomb i veure cames de senyores que aquets any estan sortides. Miren va veure fa uns quans dies devant de la associació d'afectats d'ELA al carrer Tamarit un estri molt comode i reduït. Va preguntar al senyor que feia la demostració i li va donar un pamflet.

Es tractava d'una cadira quadrada amb dues rodes de la familia dels Segway i la Genny, tambe tenian dues cadires elèctriques clasicas plegables que pessaben sol 25 Kg.Vaig probar la V120 i tot i encabir bastant comode no puja el desnivell de 2 cm i quasi no es veu cadira per el bulto que hi faig jo demunt, tindria que ser la V180 que te  les rodes de davant mes groses hem la qual cosa podria puijar l'esglaonet de 2 cm. perquè por el parking l'acces al ascensor es pitjor

La Mobility le tenien fent li reformes per a donar mes seguretat ja que segons em va dir en Miquel si li fallabaa la bateria per el carrer podia bolcar cao darrera ja que porta sol dues rodes. La tindrien cap allà finals d'agost i la portarien per fer quelcom proba.

Jo aquesta cadira la vaig veure fa uns dies a la Pça Reial que le duia una noia i tot la quantitaat de gent que havia es vellugaba força be i no veia un bulte agressiu entre la gent.

www.slidebot.es

Aqui podeu veure els dos tamanys de Mobilitty que tenen i a la pagina hi han dos videos amb exercicis que fan els que les fan servir