15 julio 2017

ALMA HA FET 8 ANYS


DISSABTE  15 DE JULIOL




Dijous vam anar a sopar als "numeros" que diu Alma i ens va acompanyar Klara la millor amiga seva, jo he fet aquesta mica de video i vaig fallar  el moment en que els cambrers d'el local li cantaban els feliz en tu dia.  Soc un maldestre amb el S7.


Diumenge comença la quinzena d'el letrado en la que li toca fer de pare amantissimin de la seva filla o aixo ens vol fer creure despres de l'estovat que el jutge va enzibar.li per ruc. Veurem que pensa la menuda el tema.

He descansat força be aquesta nit i m'he llevat a dos quarts de deu, al ps que vaig agafare a Paco, anit em vaig dormir  a no se quina hora pero a la una m'he despertat amb les ulleres,el cpap i el llibre demunt la panxa, lo mes segur es que vaiog quedar clapat al vontant de les dotze. Total he deijat el llibre al calaix, les ulleres tambe, he apagat el llum i a clapar, no se perque tinc tanta son las matins.

Probare l'oli deClMg en spray que sembla anar molt be per a les cames inquietes ( a Amazon hi han 870 opinions positives del producte) per haviam si vaporitzan peu i cames treiem espasmes, total per el preu 15 € es pot fer una proba.