21 mayo 2017

MI VIDA EN UN BLOG CAPITULO ENESIMO

Aquesta setmana que  la tinc una mica menys atapeïda de ologos tot i que dijous he d'anar a què em conegui la nova metgessa de capcelera, ja que el Dr. Moreno s'ha jubilat. Com que tinc una pila de medicació en la recepta de crònics que caduca ara almenys que vegi el gruix que les pren i que l'historial  cara, ulls, poc cabell i no corre tot i que aniré amb la chair electric thunder.

Aquesta nit passada he somiat que estava treballant perquè sinó no haver cregut que queia per la boca d'un pou, he llençat els colzes cap als costats i li fotut una garrotada a Miren que deu ni do. Potser era un pou de registre de canalitzacions o una ET subterrània perquè la bosca era quadrada per qual cosa estirat els colces m'afermava per no caure dins.




Fabricant juvilats esquetch d'en Mota

Estava veient un documental a C+ sobre Pompeia, els treballs de restauració, l'escaneig amb raig X dels cossos de guix que van fer abocant el guix líquid dins dels "motlles" que van deixar el cossos en la col.lada de lava força bo.

He de trucar a la VW perquè he rebut una lletra d'ells i de la DGT que el nostre buga està afectat pel tema del control de la pol·lució. Si no ho faig no passa res però quan toqui anar a passar la ITV no el deixarán   passar. Aprofitaré perquè mirin l'ajudant d'aparcament, ja que dimecres estava badant al fer marxa enrere i li vaig fotre una pinya al paracops d'enrere i s'esconyat el sistema d'ajut per aparcar.

Ús imagineu als nostres politics  que tinguessin que posar un cop a la setmana,si només un cop a la setmana, la  dins la boca de la veritat??? Tots escrivint la tauleta de regal amb el nas perquè estarien manques



Que ja ho diu la llegenda de la foto: "Us heu de fixar em la Bossa" punyetes qualsevol altre coseta os distreu