07 septiembre 2009

MI VIDA EN UN BLOGG

Dilluns 7 de setembre al Maresme ja fa uns dies que ha canviat la llum a sol de setembre i el color de la mar tambe, al sol sé esta força be encara que ja algunes estones que prem de debo. Hem vaig aixecar ahir ties con un espàrrec pero desprès del pindoleig va anar estov anse una mica el sistema. Hem vaig posar al sol con las sangrantanes i un cop escalfats els músculs vaig ver mitja hora d'exercicis al llit i 10 minuts ajupit resant a la Meca. Hem volia posar a ferna mes a la piscina pero l'aigua ja esta massa freda pels mes músculs i nervis per el que vaig baixar i pujar els sis esglaons per anar a la pisci i vaig fer unes mitges “sentadillas”, no gaires, i estiraments.

Va pujar a dinar l'Anna i ens va ensenyar les seves ultimes adquisicions en vestuari de rebaixes, la punyetera te gust i no sé com se les arregla per trobar aquestes gangues. Ens va explicar coses de la feina i hem va dir que si que ella vol baixar a Fueteventura la dos ultimes setmanes que estigui nosaltres amb Maria Pilar i Mirentxu, hem fa il·lusió que baixi perquè descansara una miqueta del tràfec de treball i “social” que porta sempre damunt.

Desprès de dinar i quan sen van anar a passejar el gos i l'Alma van estar tots dos solets xerrant una miqueta, esta feta una dona amb el cap molt ben moblat i racionalitza molt bé. Hem deixa bocabadat la meva Pirulí i la troba a faltar molt, sort que amb l'Alma quan la veig m'entendreixo.

En Bruno hem va dir ahir que l'Alícia Sasot es filla de l'Albert el meu cosí, music i metge, ves por on jo l'havia amigat per el FCBK com si alguna cosa m'he hages dit que era de la sang entre els 140 Sasot que corren per allí. Ves por on ens anem retroben encara que sigui bit a bit par de la família per la xarxa. M'ha fet molta il·lusió

Aquesta nit passada la he dormit quasi d'una tirada sense gaires “petades espàstiques” i m'he aixecat de mes bon humor que els últims dies, abans de baixar del llit he fet tres o quatre estiraments, desprès he esmorzat i pindoleixat com cada dia. Una afaitada i una bona dutxa d'aigua ben calenta i desprès una mica de sangrantanada prenen el sol.

Acabo de tornar d'el SIRN on el David i el Sergi, que prenia apunts per dimecres, m'han treballat els estiraments, l'equilibri i demés cosetes. Avui a la tarde es una tarde pixanera he fet malve dos bolquers, entre l'aigua i la síndria..........