09 diciembre 2017

ELS BELGUES SABEN COMTAR BE I ELS HI FA RABIA



Sembla que la policia de Brussel·les, la federal belga, i els hotelers de Bèlgica no saben comptar tant  com les espanyoles i no hi ha manera d'aclarir quanta gent hi va anar. La premsa pàtria diu que mas de 10 000, la policia municipal 45000, la federal parla de 60000 i la hosteleria diuen que a la vora de 90 000.

Els fantasmes peperos del parlament europeu preocupats de què pagarà els viatges, clar com a ells els hi pagaven els viatges en busines, bones dinades i vivendes no poden entendre que aquí cada qual es paga el seu.

S'ha deixat bocabadats als escombreraires, ja que no va quedar ni un paper per terra, ni llaunes, etc...és clar com a les manifes de els patriotes ho deixen tot fet una merda a més de trencar quelcom llunes d'aparadors i portes.....

Altra cosa que els hi remou la panxa és que la justícia belga amb el tema de l'ordre de recerca al Puchi no els hi ha  servit de res, enviem al ministre de Justitia a reclamar en el Parlament de la UE perque la modifiquin i l'envien a pastar fang que ells saben el que fan. Es pensen que estan al seu cortijo ORELLUTS

Hi edemes el grassonet del PP que està al Parlament de la UE de cap de colla li fa nosa que li refutin pels nassos les xifres i que la policia de la ciutat de Brussel·les portes estelades als vehicles "porque és una bandera il·legal", podrà no ser legal però il·legal no és pas.

No hay comentarios: