29 noviembre 2010

MI VIDA EN UN BLOGG

El dia 29 vaig anar a la Guttmann que hem visites les Dr Benito, com sempre hem va dir que el meu era una consecuencia de las fistulas i que la meva dolencia era una cosa molt poc habitual, qual cosa ja la sabia jo desda el primer dia. Per l'alteració de la sensibilitat hem va donar la Lyrica de 25 un cop per la nit. Haig de veure com reacciono tant hem sentit positiu com com. ha negatiu i trucar lo per dirli com vaig

Aquell mateix dia vaig veure por el C 33 un debat a l'Àgora molt i molt bo sobre els resultats de les eleccions a la Generalitat. Tots eren catedràtics de diverses rames, sociologia, política, etc, Cosa rara últimament sense aixecar la veu, respectant els torns de paraula i molts assenyats tots i així que ren de diverses faccions d'l'arc polític català.

El mateix dilluns el BArça va espolsar al Madrit per 5 a cero i nomes es el resultat sinó el joc que van fer en el qual semblava que no mes i habia un equip.

L'escalfador de gas d'l'aigua de casa torna afer el boig i a vegades s'apaga i costa encendre sortint una menuda goteta d'aigua bruta. Ha vingut un especialista que el revisat, netejat, etc pero podria ser que sense que passi gaire temps s'espatlli mes seriosament.


Tenia que dur el buga a revisió i els senyors de Cetramsa m'han negat el servei perquè amb 24 hores ja no troben servei. Vist aixo vaig demanar per mail taxi pel dimecres anar al SIRN. Hem van contestar diuen que se'ls habian acabat els taxis. Es comença a notar els retallàs socials a l'Ajuntament. Si segueix així l'Hereu perdrà un votant mes

Dimarts mentres TV3 donava en diferida Barça Madrit al C 33 feien un documental molt bo sobre Xina i els xinesos. Jo vaig llegir l'estiu passat un llibre 1421 l'any que Xina va descobrir el mon que ja hem va frapar les grans flotes de vaixells de mes de 150 metres d'eslora, amb compartiments estancs perquè no s'ensorres el vaixell i moltes coses mes, quan Europa anava amb closques d'nous. Avui tenen drassanes en les quals poden construir 550 super vaixells a l'hora, fabricàs de papers de mes de 100 Ha de grans (100 camps de futbol) on es fabrican bobines de pares de 60 tones de pes

Quin bunyol han muntat AENA, el Blanco i els controladors aeris. Hem fa l'efecte que s'han pasat de frenada els controladors, els han militaritzat i veurem com acaben algunes denuncias per lo penal que s'han fet . I les reclamacions de l'hosteleria?

Quan la Miren treu el gos a paseijar se'n du a l'Alma amb ella. Uns dies enrere i habia un senyor caçant bolets i apartava la pinassa amb un pal, l'Alma que ho va veure volia fer el mateix. El senyor li va fer un palet i ella anava darrera apartant la pinassa. Be pues el palet ella el deixa amagat al bosc i cada dia quan va el recull i va a buscar bolets. Si ja sé que hem cau la baba pero nois que voleu?

No hay comentarios: